Ohjaajaesittelyssä Laura RaisioHeippa Hei!

Olen Laura. Kokeilin pienestä pitäen erilaisia lajeja ja harrastuksia, mutta ryhmäliikunta tuli elämääni jäädäkseen jo parikymppisenä. Ryhmäliikunnassa voi valita erilaisista tunneista sopivimmat ja itse sain ryhmässä enemmän irti kuin yksin treenatessa. Tunnilla voi keskittyä vain musiikkiin ja ponnistaa itsestään vielä vähän enemmän, eikö? 

Olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja suorittanut Liikunnan ammattitutkinnon joulukuussa 2018. Tällä hetkellä suoritan Vierumäen Urheiluopistolla myös Hierojan ammattitutkintoa. 

Aloitin vakituisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen maaliskuussa 2018 ja ohjauksiini kuuluvat mm. pumppi, tabata, step, RVP, sekä venyttely. Zenanassa ohjaan Totalbodya. Lavista sekä Pumppia. Syyskuusta 2019 alkaen vastuulleni siirtyy myös Zenana Kärkölän ryhmäliikunta. Kärkölässä vastaan ryhmäliikunnan sunnittelusta ja toteutuksesta. 

Opiskelun ja ohjausten lisäksi minut pitää liikkeellä koira, jonka kanssa aika kuluu lenkkeillen ja leikkien. Olen positiivinen sekä huumorintajuinen tsemppari ja tunneillani me yhdessä pusketaan viimeisetkin toistot maaliin asti, hikipisaroita säästelemättä. 

Nähdään tunneilla! 

Kommentit

Suositut tekstit