Ohjaajaesittelyssä Laura RaisioHeippa Hei!

Olen Laura. Kokeilin pienestä pitäen erilaisia lajeja ja harrastuksia, mutta ryhmäliikunta tuli elämääni jäädäkseen jo parikymppisenä. Ryhmäliikunnassa voi valita erilaisista tunneista sopivimmat ja itse sain ryhmässä enemmän irti kuin yksin treenatessa. Tunnilla voi keskittyä vain musiikkiin ja ponnistaa itsestään vielä vähän enemmän, eikö? 

Olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja tällä hetkellä opiskelen Vierumäen Urheiluopistolla Liikunnan ammattitutkintoa, valmistuminen häämöttää jo tämän vuoden joulukuussa.

Aloitin vakituisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen maaliskuussa 2018 ja ohjauksiini kuuluvat mm. pumppi, tabata, step, RVP, sekä venyttely. Zenanassa ohjaan Totalbodya ja Pumppia.

Opiskelun ja ohjausten lisäksi minut pitää liikkeellä koiranpentu, jonka kanssa aika kuluu lenkkeillen ja leikkien. Olen positiivinen sekä huumorintajuinen tsemppari ja tunneillani me yhdessä pusketaan viimeisetkin toistot maaliin asti, hikipisaroita säästelemättä. 

Nähdään tiistaisin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Asanaklinikalla Kurki, Bakasana

Bakasanan (sanskr.  बकासन)  nimi muodostuu kahdesta sanskriitin sanasta: baka , kurki sekä asana , asento. Se on käsitasapainoasento joh...