Ohjaajaesittelyssä: Sari Berggren


Zenana Hollola Pilates Pumppi Totalbody FasciaMethod
Sari Berggren

Olen Sari, energinen iloinen syntyperäinen savolainen. Olen aina pitänyt liikunnasta ja aktiivisesta touhuamisesta. Viime vuodet triathlon on vienyt minut mukanaan. Ihastuin lajin monipuolisuuteen ja mahdollisuuteen haastaa itseään vuodesta toiseen. Nykyisin triathlon harjoittelu on syvään juurtunut tapa, josta en varmaan osaa enää luopua.

Ryhmäliikunnan ohjauksen aloitin vuonna 2012. Koulutusta alalle olen opiskellut Pajulahdessa (liikunnan ammattitutkinto ja FISAF Personal Trainer) sekä Vierumäellä Liikunnanohjaajan AMK tutkinnon muodossa. Ikuisena opiskelijana olen jatkanut opintoja erilaisien kurssien muodossa, joista viimeisimpänä on meneillään oleva Urheiluravitsemuksen opinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

Ohjaajana pyrin kannustamaan aina positiivisen kautta. Me monesti pystymme paljon enempään, kuin mitä uskommekaan. Siksi onkin tärkeä, että joku toinen uskoo ja auttaa ottamaan sen viimeisenkin stepin. Vastapainona kehonhuollossa ja pilateksessa tahdon korostaa rauhoittumista ja läsnäoloa.

Zenanalla ohjaan Pilatesta, PumppiaTotalbodya ja FasciaMethodia. Pidän kovista tunneista, joissa saadaan yhdessä hikoilla ja puskea itsemme kovaan harjoitukseen. Tervetuloa sunnuntaina kokeilemaan totalbodya, jospa saisimme myös sinulle hien pintaan. J Omien selkäongelmien takia ajauduin pilates tunnille, josta aukesi uusi ovi pilateksen maailmaan. Pilates sopii kaikille, aina vasta-alkajasta huippu-urheilijaan asti, joten tervetuloa mukaan maanantain pilates-tunnille oppimaan uutta omasta kehosta. Lempeät tunnit ovat tärkeä osa hektistä ja aktiivista arkea, tule kokeilemaan myös sunnuntai-illan kehonhuoltoa. 
Energiaa arkeen! Positiivisella asenteella pääsee pitkälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Asanaklinikalla Kurki, Bakasana

Bakasanan (sanskr.  बकासन)  nimi muodostuu kahdesta sanskriitin sanasta: baka , kurki sekä asana , asento. Se on käsitasapainoasento joh...